Uitnodiging

  

Beste handbal liefhebber,

Na 23 jaar de organiserende vereniging voor het grote internationale eurosportring toernooi geweest te zijn, hebben wij besloten om als ESCA Handbal ons eigen toernooi te organiseren.

Met onze jarenlange ervaring organiseren wij op zaterdag 20 en zondag 21 april 2019

De Arnhem Klaverblad Cup #AllTogether

De Arnhem Klaverblad Cup vindt plaats op ons vertrouwde sportcomplex Valkenhuizen waar wij de beschikking hebben over 4 handbalvelden waar de gehele zaterdag en zondag wedstrijden gespeeld zullen worden. 

Nieuw op dit toernooi is dat ESCA Handbal u verschillende toernooi pakketten kan aanbieden met onder andere overnachting, ontbijt, bbq en een feestavond, dit alles op onze thuisbasis; Sportcomplex Valkenhuizen.

Informeert u gerust naar de mogelijkheden wij staan u graag te woord!

#AllTogether 

Wij hebben er voor gekozen om tijdens de Arnhem Klaverblad Cup te staan voor; #AllTogether. ESCA Handbal vindt het namelijk belangrijk dat iedereen met plezier kan deelnemen aan zijn/haar favoriete sport, handbal moet voor iedereen zijn, ongeacht culturele achtergrond, huidskleur, ras, seksuele voorkeur of religie. 

Onze hoofdsponsor; Klaverblad verzekeringen steunt ons in dit initiatief en wij roepen alle deelnemende handbalverenigingen op om dit ook te doen, en er samen met ons, een waanzinnig sportief en kleurrijk weekend van te maken.


Hartelijke groet,

ESCA Handbal

www.arnhemklaverbladcup.nl

Info@escahandbal.nl

06 55113668

image36